Zgarda antiparazitară pentru câinele de acasă

Ai un câine pe care îl ţii în apartament, trebuie să îl scoţi la plimbare şi ţi-e teamă de faptul că o să se umple de purici sau de căpuse? Probabil că trebuie să cumperi o zgardă antiparazitară de la un magazin specializat pentru îngrijirea animalelor. Pentru un câine ce are o greutate de peste 8 kilograme, se poate achiziţiona o zgardă antiparazitară Foresto. Aceasta are 70 cm, putându-se adapta şi după gâtul câinelui. Ea are o acţiune ce durează până la 8 luni, ceea ce poate asigura liniştea unui stăpân de câine ce ţine animalul în apartamentul de bloc.

Nu ţine câinele fără zgardă antiparazitară

Câinele de familie ce stă în casă cu stăpânul trebuie să fie atent îngrijit, trebuie să fie bine curăţat, hrănit şi întreţinut. Într-un astfel de caz, întrebuinţarea unui produs precum zgarda parazitară esteZgarda antiparazitară foresto - petmart.ro foarte necesară. Dacă nu este utilizată zgarda antiparazitară, câinele se poate întoarce de afară cu musafirii nepoftiţi care se pot împrăştia apoi şi prin casă, devenind chiar periculoşi, în cazul în care este vorba despre căpuşe, celebre pentru efectele periculoase pe care le pot determina.

Zgarda antiparazitară are un efect repelent foarte eficient

Acest tip de zgardă antiparazitară eliberează imidacloprid şi flumetrin, în nişte cantităţi bine controlate astfel încât să fie eficientă în combaterea paraziţilor. Producătorii avertizează că produsul este la fel de eficient şi în cazul pisicilor, nu doar în cel al câinilor de peste 8 kg. Zgarda antiparazitară despre care vorbim poartă emblema şi garanţia calităţii de la Bayer, astfel încât cumpărătorul poate avea încredere în efectul promis, fără să se teamă de faptul că va arunca banii pe fereastră. Cu siguranţă, animăluţul, câine sau pisică, necesită şi acest tip de atenţie, de îngrijire, prin achiziţionarea de zgardă antiparazitară de calitate cu efect garantat.