Am nevoie de tricouri de damă pentru această vară

Vara îşi intră încet dar sigur în drepturi, temperaturile urcă în termometre şi hainele de iarnă trebuie schimbate cu cele de vară. Chiar dacă aveam siguranţa că am tricouri de damă destule pentru a putea să îmi schimb ţinuta în fiecare zi, am descoperit că nu am suficiente. De fapt, tricouri de damă mai am, este firesc, din cele pe care mi le-am achiziţionat anii trecuţi, totuşi acestea nu mai sunt la un nivel de calitate onorabil. Tocmai de aceea am început să caut pe internet, prin magazinele virtuale specializate pentru a descoperi ce se mai poartă în materie de tricouri pentru femei.

Se poartă tricourile de damă cu mesaje

Am fost foarte încântată să decopăr fTricouri Dama - Diferitstiloarte multe tricouri de damă pe care sunt imprimate în stiluri şi culori felurite mesaje: “Live your dreams”, “Best friend”, “Best day ever”, “Almost perfect”, “Beyond cool”, “You are the one”, “Doubt kills more dreams than failure ever will”, “Hello Weekend”… şi multe altele la fel de interesante. Unele sunt imprimate doar pe faţă, altele au mesaje şi pe spate. Unele tricouri de damă sunt în culori neutre, altele în nuanţe foarte aprinse.
Ceea ce m-a surprins a fost multitudinea de tricouri de damă pe care sunt aplicate paiete, capse sau foarte mult sclipici. Este adevărat că nu prea deţin astfel de tricouri pentru femei în garderoba mea. Până acum mi se părea prae mult să am aşa de mult auriu sau argintiu pe mine. Studiind cu atenţie modelele de tricouri de damă disponibile am realizat ca sunt chiar draguţe şi că pot să intru în trend în ciuda reticenţei iniţiale.
Concluzia este că moda se cam schimbă, că nu poţi să fii fresh cu tricourile de damă pe care ţi le-ai cumpărat acum trei ani.

Vreau pantofi casual pentru plimbările zilnice

Ca orice proaspătă mămică ce este în concediul de creştere a copilului, prefer să port pantofi casual, deoarece zilnic trebuie să merg la plimbare purtând copilul în braţe, în marsupiu/ portbebe sau în căruţ. Când mergi la plimbarea zilnică a copilului tău, trebuie să te simţi relaxată, să fii confortabilă în nişte pantofi casual comozi. Nu se pune problema să te urci pe cine ştie ce tocuri şi apoi să impingi căruţul timp de câte două ore.

Da, susţin că nişte pantofi casual sunt cei mai potriviţi pentru mămici

Există multe voci care susţin cu îndârjire că aceşti pantofi casual ar fi lipsiţi de feminitate, că ar fi prea bărbăteşti. Nu sunt de acord cu această opinie. Consider că modul în care porţi încălţămintea, atitudinea, modul în care te simţi contează cel mai mult, decât criticile nefondate. pantofi casualCum îţi poţi imagina o femeie pe tocuri înalte, stiletto, alergând după copil în parc? Sau cum îşi poate imagina că ar putea rezista o femeie pe tocuri de 10 cm la plimbări de câte două ore, de două ori pe zi, împingând căruţul sau cu marsupiul în jurul corpului? Este mai mult decât evident că a purta pantofi casual este o necesitate. Cu cât aceşti pantofi casual sunt aleşi cu mai multă atenţie, starea mamei şi a copilului însoţit la plimbare sunt mai bune.

Pantofi casual comozi şi moderni

Spuneam că tocmai ce sunt în concediu şi că mă pregătesc să întreprind lungi plimbări în aer liber cu bebe, odată ce vremea îmi permite să stau mai mult pe afară. Acesta este motivul pentru care am ales să vizitez nişte magazine online ce comercializează pantofi casual foarte plăcuţi şi confortabili; ştiu aspectul acesta din experienţa anului trecut. Am găsit câteva perechi drăguţe care mi-au făcut cu ochiul şi dintre ele mi-am comandat, deocamdată, pantofi metalici cu şiret,

Pantofi casual pentru zile în care să te simţi confortabil

Ca femeie, am nevoie de încălţăminte elegantă şi sexi pentru petreceri, ieşiri, ocazii speciale, dar şi de pantofi casual pentru zilele în care trebuie să alerg, să muncesc, să trec de la serviciu la grădiniţa copiilor, de la piaţă la locul de joacă sau în parc. Astfel de pantofi casual se pot preta la fel de bine mersului la serviciu cât şi unor excursii, depinzând foarte mult de tipul de muncă pe care îl depui, de locul în care îţi desfăşori activitatea şi de stilul vestimentar.

Pantofi casual din piele ecologică cu două catarame

O pereche de pantofi casual pe care mi-i doresc am găsit-o într-un magazin online pe care l-am vizitat în căutarile mele pentru încălţăminte: negri, din piele ecologică, cu două catarame ca sistem de închidere. Aceşti pantofi casual de damă au talpa subţire, toc lat şi mic, astfel încât sunt foarte uşor de purtat, asigurând confortul chiar şi purtaţi de-a-lungul unei zile întregi, dacă mergi la un serviciu, sau într-o excursie.

Pantofi casual Narcissa pentru fete şi femei moderne

pantofi casual - Aldo ShoesO altă pereche de pantofi casual care mi-au atras atenţia sunt foarte interesanţi, cu un aer modern şi proaspat, pe care i-aş achiziţiona în cel mai scurt timp pentru a-i purta în plimbările mele în primăvara care stă să vină. Mi-a plăcut foarte mult combinaţia veselă alb cu auriu, talpa lată albă şi structura inspirată din aspectul mocasinilor cu cănăfiori. Sunt convinsă că aceşti pantofi casual sunt foarte confortabili, dar dincolo de confort au şi o imagine foarte plăcută. Eu cred că pot fi purtaţi foarte bine cu pantaloni casual, cu jeanşi, cu fuste scurte sau mai lungi şi chiar cu rochii. În ciuda faptului că sunt doar nişte pantofi casual, aceştia sunt şi foarte delicaţi şi feminini.