Am nevoie de tricouri de damă pentru această vară

Vara îşi intră încet dar sigur în drepturi, temperaturile urcă în termometre şi hainele de iarnă trebuie schimbate cu cele de vară. Chiar dacă aveam siguranţa că am tricouri de damă destule pentru a putea să îmi schimb ţinuta în fiecare zi, am descoperit că nu am suficiente. De fapt, tricouri de damă mai am, este firesc, din cele pe care mi le-am achiziţionat anii trecuţi, totuşi acestea nu mai sunt la un nivel de calitate onorabil. Tocmai de aceea am început să caut pe internet, prin magazinele virtuale specializate pentru a descoperi ce se mai poartă în materie de tricouri pentru femei.

Se poartă tricourile de damă cu mesaje

Am fost foarte încântată să decopăr fTricouri Dama - Diferitstiloarte multe tricouri de damă pe care sunt imprimate în stiluri şi culori felurite mesaje: “Live your dreams”, “Best friend”, “Best day ever”, “Almost perfect”, “Beyond cool”, “You are the one”, “Doubt kills more dreams than failure ever will”, “Hello Weekend”… şi multe altele la fel de interesante. Unele sunt imprimate doar pe faţă, altele au mesaje şi pe spate. Unele tricouri de damă sunt în culori neutre, altele în nuanţe foarte aprinse.
Ceea ce m-a surprins a fost multitudinea de tricouri de damă pe care sunt aplicate paiete, capse sau foarte mult sclipici. Este adevărat că nu prea deţin astfel de tricouri pentru femei în garderoba mea. Până acum mi se părea prae mult să am aşa de mult auriu sau argintiu pe mine. Studiind cu atenţie modelele de tricouri de damă disponibile am realizat ca sunt chiar draguţe şi că pot să intru în trend în ciuda reticenţei iniţiale.
Concluzia este că moda se cam schimbă, că nu poţi să fii fresh cu tricourile de damă pe care ţi le-ai cumpărat acum trei ani.