Pantofi casual pentru zile în care să te simţi confortabil

Ca femeie, am nevoie de încălţăminte elegantă şi sexi pentru petreceri, ieşiri, ocazii speciale, dar şi de pantofi casual pentru zilele în care trebuie să alerg, să muncesc, să trec de la serviciu la grădiniţa copiilor, de la piaţă la locul de joacă sau în parc. Astfel de pantofi casual se pot preta la fel de bine mersului la serviciu cât şi unor excursii, depinzând foarte mult de tipul de muncă pe care îl depui, de locul în care îţi desfăşori activitatea şi de stilul vestimentar.

Pantofi casual din piele ecologică cu două catarame

O pereche de pantofi casual pe care mi-i doresc am găsit-o într-un magazin online pe care l-am vizitat în căutarile mele pentru încălţăminte: negri, din piele ecologică, cu două catarame ca sistem de închidere. Aceşti pantofi casual de damă au talpa subţire, toc lat şi mic, astfel încât sunt foarte uşor de purtat, asigurând confortul chiar şi purtaţi de-a-lungul unei zile întregi, dacă mergi la un serviciu, sau într-o excursie.

Pantofi casual Narcissa pentru fete şi femei moderne

pantofi casual - Aldo ShoesO altă pereche de pantofi casual care mi-au atras atenţia sunt foarte interesanţi, cu un aer modern şi proaspat, pe care i-aş achiziţiona în cel mai scurt timp pentru a-i purta în plimbările mele în primăvara care stă să vină. Mi-a plăcut foarte mult combinaţia veselă alb cu auriu, talpa lată albă şi structura inspirată din aspectul mocasinilor cu cănăfiori. Sunt convinsă că aceşti pantofi casual sunt foarte confortabili, dar dincolo de confort au şi o imagine foarte plăcută. Eu cred că pot fi purtaţi foarte bine cu pantaloni casual, cu jeanşi, cu fuste scurte sau mai lungi şi chiar cu rochii. În ciuda faptului că sunt doar nişte pantofi casual, aceştia sunt şi foarte delicaţi şi feminini.