Vreau pantofi casual pentru plimbările zilnice

Ca orice proaspătă mămică ce este în concediul de creştere a copilului, prefer să port pantofi casual, deoarece zilnic trebuie să merg la plimbare purtând copilul în braţe, în marsupiu/ portbebe sau în căruţ. Când mergi la plimbarea zilnică a copilului tău, trebuie să te simţi relaxată, să fii confortabilă în nişte pantofi casual comozi. Nu se pune problema să te urci pe cine ştie ce tocuri şi apoi să impingi căruţul timp de câte două ore.

Da, susţin că nişte pantofi casual sunt cei mai potriviţi pentru mămici

Există multe voci care susţin cu îndârjire că aceşti pantofi casual ar fi lipsiţi de feminitate, că ar fi prea bărbăteşti. Nu sunt de acord cu această opinie. Consider că modul în care porţi încălţămintea, atitudinea, modul în care te simţi contează cel mai mult, decât criticile nefondate. pantofi casualCum îţi poţi imagina o femeie pe tocuri înalte, stiletto, alergând după copil în parc? Sau cum îşi poate imagina că ar putea rezista o femeie pe tocuri de 10 cm la plimbări de câte două ore, de două ori pe zi, împingând căruţul sau cu marsupiul în jurul corpului? Este mai mult decât evident că a purta pantofi casual este o necesitate. Cu cât aceşti pantofi casual sunt aleşi cu mai multă atenţie, starea mamei şi a copilului însoţit la plimbare sunt mai bune.

Pantofi casual comozi şi moderni

Spuneam că tocmai ce sunt în concediu şi că mă pregătesc să întreprind lungi plimbări în aer liber cu bebe, odată ce vremea îmi permite să stau mai mult pe afară. Acesta este motivul pentru care am ales să vizitez nişte magazine online ce comercializează pantofi casual foarte plăcuţi şi confortabili; ştiu aspectul acesta din experienţa anului trecut. Am găsit câteva perechi drăguţe care mi-au făcut cu ochiul şi dintre ele mi-am comandat, deocamdată, pantofi metalici cu şiret,